fredag 6. juli 2018

                        I vår bestilte jeg noen få pakker frø, blant annet  blomkarse som jeg er veldig glad i.               Etter noen uker så begynte bladene å bli flekkete og plantene så rett og slett syke ut.                            Men så hadde jeg bestilt blomkarse med marmorerte blader:-) Jeg viste ikke at det hadde kommet sånne blomkarser, men nå syns jeg de har blitt veldig fine. Marmoreringen har fordelt seg fint utover på bladene. Dette er den klatrende varianten, men husker ikke hva slags farger blomstene skulle ha. Må bare vente og se, men bladene er jo utrolig dekorative!Da er ferien straks i gang. Vi har hatt ganske fint blandingsvær her på midten av Norge. Ingenting å klage over der altså.
I går var det +26, i natt regnet det litt og nå ligger temperaturen på rundt +15. Helt greit vær.

Ha en fortsatt fin sommer til alle som stikker innom:-)


10 kommentarer:

 1. Hei Kathrine!

  Jeg husker at jeg sådde de for flere år siden, og jeg synes de er så fine! Men så er jeg også helt vill etter alt som er variegert. En av de jeg sådde hadde ferskenfargede blomster. Helt nydelig,
  Ønsker deg en god ferie! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit!

   Jeg viste ikke om dem jeg, før nå. Men så vet jeg at du har samlet på varigerte planter i mange år, så det er ikke så rart du viste om dem da:)
   Gleder meg til blomstringen også, selv om bladene er utrolig fine.

   Takk for det:-) Ha en fin sommer du også.

   Slett
 2. Hei Kathrine.
  Nydelige blader. Den sorten skal jeg være på jakt etter til neste år. God helg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne-Lise

   Ja, ikke sant:) Jeg må huske å ta av frø fra mine når de blir modne. Jeg pleier å være litt for flink til å ta av ferdigblomstrende blomster, og da blir det jo lite modne frø,)

   :-)

   Slett
 3. Jeg har også hatt blomkarse med marmorerte blader tidligere, de lyser opp på litt skyggefulle steder. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. De et veldig fine i skyggen ja:-)

   Slett
 4. Så søte andunger! Fortsatt fin sommer til deg også :)

  SvarSlett
 5. The photo of the ducklings is so adorable! I love seeing ducklings by the pond so cute! Thanks for the share, hope you have a wonderful rest of your day. Keep up the posts, love this.
  World of Animals

  SvarSlett