mandag 17. oktober 2016

Vi har vært noen dager på hytta igjen i flott oktobervær. Min mann tok seg fri en dag, så vi kunne nyte disse fine høstdagene.
Fredag gikk turen til den nærmeste toppen. Og frosten hadde gjort det veldig lett å gå. Ingen tunge, våte myrer vi måtte over denne gangen.                                        Kobberfarget natur:-)Langt der nede skimtes stien vi kom, før vi begynte oppstigningen til varden. Her sees også en av sjøene vi pleier å fiske mye i.                                 Det blåste endel på vei opp.                           Fine fiskevann innover.                               Ikke mye som vokser rett opp her.

 

                    Einen vokser bortover steinene. Ellers hadde den ikke greid seg i vinden.              Selv om det var is på de små dammene, var det best å gå rundt.                              Ingen trygg is enda. Og her skimtes varden øverst i bildet.                          Oppe!                       Det ble ingen lang stopp på toppen pga vinden.                      Men en veldig flott tur denne høstdagen.                            Lavskrika kom innom hytta som den pleier.                         Vi hadde noe gammelt brød den fikk. 


             Men jeg hadde også med selvlaget fuglemat med fett i, og det ble populært det!                  Fem skykker er det i år. Nesten så en tråkker på dem noen ganger.              Da er hytta klar for vinteren, men om været fortsatt blir like fint utover, tar vi turen igjen.                     Is på elva. 
                                               Ønsker alle fortsatt fine oktoberdager:-)


10 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Vakkert på fjellet nå i det flotte været! Ha fine oktoberdager!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, nå er det utrolig fint i fjellet. Ha fortsatt fine oktoberdager du også:-)

   Slett
 2. Nydelige dager i fjellet nå' her kom det snø i går, men vi fikk en fin tur før det. Satt akkurat og så på noen fugler jeg ikke klarte å identifisere, men får ta en ny runde i fugleboken. Ha en fin uke, hilsen ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det! Og det er nok fare for snø på denne tiden.
   Håper du fant ut av fuglen. Det er litt spennende når det dukker opp fugler en ikke vet hva er.
   Fortsatt fin uke igjen:-)

   Slett
 3. Vakre og fredfylte bilder. Det er akkurat som naturen venter på vinteren. Det er deilig å være på fjellet i dette været.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, nå skulle en bare vært på fjellet.
   Ha det fint:-)

   Slett
 4. Flotte høstbilder! Naturen består av mye som skifter farge, og det rustbrune er fint det også. Fint terreng rundt hytta :)

  Ha en fin uke! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er veldig fint terreng rundt hytta, men vi må over noen blautmyrer først, og da er frosten hjertelig velkommen.
   Fin uke igjen:-)

   Slett
 5. Så utrolig vakkert. Her ble det ingen fjelltur i høst, og det savner jeg. Men vi måtte utvide gårdsplassen vår, og det har tatt tid med det ene og det andre. Da er det veldig koselig å se dine bilder. Lavskrika er en av mine favoritter i fjellet. En herlig fugl med fine farger. Jeg har tittet litt videre i bloggen din og nytt dine vakre bilder der også. Glad du blogger og at jeg kan komme inn og kose meg. Ha en vakker dag i høsten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Noen ganger kommer ting i veien, men du får ha turen tilgode. Håper gårdsplassen ble bra.
   Lavskrika er en tilittsfull fugl å ha i nærheten. Og så pludrer den så fint. Nesten litt katteaktig lyder.
   Tusen takk:)
   Ha en vakker høstdag du også:-)

   Slett