tirsdag 9. februar 2016


 Noen som gleder seg til vindusvask snart? Jeg gjør.  Sånn blir vinduene her etter vind og vær, med salt, sommer som vinter. Men på sommeren er det litt lettere å vaske pga at det ikke er kaldt.
Nå er det endel rester av stormen Tor på vinduene.                             Det ble en liten tur nede i fjæra i dag. Høy vannstand og helt vindstille:) Og holke. Tanken var å dra inn til bryggene i sentrum for å fotografere der i dag, men når en må forsere dette på vei til bussen, orker en ikke tanken,)                      Gikk nesten ikke bra med brodder en gang.                        Småbåthavna i februarsol, og den varmet faktisk.                                   En stim av småsei plasket rundt. Hegre på pålen sin. Har mange bilder av disse hegrene som sitter der, men aldri i så høy vannstand. Nå orket jeg ikke gå helt bort pga all isen. Vi får se i morgen.          Hjemme i hagen igjen. Lite vårtegn på bakken som er dekket av snø, men meisene  synger.     Katten har kost seg i sola ute, helt til den gikk ned. Nå nytes sofalivet. Noe han er veldig god på :)                                                                       Fin tirsdag til alle:-)


11 kommentarer:

 1. Så flotte stemningsfulle bilder! Trivelig å se pus kose seg i solen:) Gleder meg til å vaske vinduene jeg også, de ser ikke ut av salt fra sjøen! Ha en fin dag, og en fin ny uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Katten kan dette med å nyte sola i sofaen ja. Jepp, det skal bli deilig å få rene vinduer igjen. Fin torsdag til deg:-)

   Slett
 2. Vakkert hos deg i dag :-)) Ikke fullt så bra her, så jeg gjør som katten, nyter sofalivet ;- D Fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ps! De vinduene så veldig kjent ut? Sikker på atdet inke er mine?!

   Slett
  2. Flott her i dag også, men innetid med brokitt nå.. Usj!
   Blir nok litt sofatid senere i dag.
   Har sånne vinduer du også ja? Velkjent for mange langs kysten dette, så kanskje det var dine jeg knipset,) Hvem vet.
   Fin torsdag!

   Slett
 3. Hei Kathrine

  Jeg kan huske en efterårs storm for nogen år siden, hvor hele Danmark fik regn der var blandet op med nordsøen - det var salt, og alle vinduer var som dine!
  Så må vi ud for at få klare og rene billeder - flot!

  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei!
   Det kan blåse ganske mye salt fra Nordsjøen i Danmark også, vil jeg tro. Og det er så godt når vinduene blir vasket og en kan se ut igjen! Deilig.
   Fin dag til deg også:-)

   Slett
 4. Det vises på lyset at det går mot vår! For ei fantastisk utsikt du har.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det gjør det virkelig. En fin tid vi går i møte nå fremover. Nytes!

   :-)

   Slett
 5. Så flotte bilder, skikkelig fint hos dere. God helg, hilsen Ingeborg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, det er en fin vinter nå. Alt i hagen ligger under snø, bortsett fra under furua, der det er bart.
   God helg til deg også:-)

   Slett