søndag 24. juni 2018

Dataer krasjer, det er sikkert. Men at den skulle krasje etter en oppgradering etter fire år, er bare dumt. Men som min sønn sa, de vil gjerne at du kjøper en ny, og da sender de ut oppgradering som knuser dataen(?)

Åkkesom, får snart svar på om oppgraderingen kan ‘fjernes’, og at dataen blir som før. Men til jul fikk jeg en liten iPad som jeg bruker, men savner den store stasjonære med iPhoto og det hele.
Så det blir ingen bilder i dette innlegget.

Hagen er våt for tiden. Etter en varm mai, så slo Trønderværet til med regn og 10+, og litt fint vær innimellom. Men nå har himmelen falt ned igjen, og hagen får greie seg selv, som den utmerket godt greier. 

I år har jeg jobbet mye, og hatt liten tid til hagen.
Var på Plantemarket nord i Trøndelag her forleden, og kjøpte fire planter. 
For en fantastisk hage! Hagen i Holtaunet er besøket verdt! Anbefales! 

Dagen etterpå var vi på åpen hage på Ringve, med plantesalg. Der hadde folk stått i kø i en time for å grafse til seg noen planter. Jeg prøvde tre ganger å komme til, men damer 60+ må en bare passe seg for. Oppdragelsen deres er bare flaut. Orket ikke dette, og gikk ned til dammen med 9 nydelige nyklekte kvinandunger:-)

Nå er det ikke så lenge til ferien starter. Det blir nok en rolig en her, for det meste på hytta med  vedarbeid, fisking og turer.

Ha en fortsatt fin sommer!

Ja, og så må jeg jo fortelle at jeg fikk tilsendt hele 12 planter fra Marit! Fra Marits hagedagbok. Får ikke til å linke til bloggen hennes, men de fleste av dere vet hvem det er :-)) Kjempesnilt!


6 kommentarer:

 1. Hei Kathrine!

  Så bra at du får laget innlegg igjen. Ja, de blir umulige innimellom, og spesielt ved oppdateringer hvis de er gamle. Jeg har telefon med android (ikke Iphone), men på den får jeg lagt til bilder.
  Jeg misunner deg ikke trønderværet, men det vi får her denne uken er alt for mye av det gode. Et sted mellom 25-30 grader i ti dager blir det ser det ut som.

  Huff ja, jeg har sett det før, for folk blir som gale. Ikke spesielt hyggelig, nei.

  Ha en fin sommerferie! :)

  SvarSlett
 2. Hei Marit.

  Jo, men ingen bilder da:-( Dataer skal vist ikke vare så lenge de nei. Håper den kommer tilbake snart.
  Så varmt det er til deg, her svetter vi ikke akkurat. Og det er ganske vått ute nå.

  Ja, og ikke var det skjeldne planter en gang. Merkelig.

  Ha en fin fin sommer ferie du også:-)

  SvarSlett
 3. Hei Kathrine

  Ja, det er de fleste dataeksperter enige om - slå den automatiske opgradering væk, og at huske sikkerhedskopi af alle egne data og billeder...

  Ja, det er bemærkelsesværdigt hvordan nogle ældre damer glemmer almindelig god opførsel, måske det er begyndende demens?

  Alletiders med planter fra Marit - jeg har også selv været den glade modtager:)

  Ha en dejlig sommerferie

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten

   De er nok det ja. Og alle mine bilder er sikkerhetskopiert, og kan fint legges inn på en eventuelt ny data.

   Hele, ja ikke sant;-) Kanskje det er det som er i ferd med å skje? Men må jo so at mange også oppfører seg flott også.

   Ja, Marit er kjempegrei som gir bort så mange planter. Vi er heldige!

   Ha en fin sommerferie igjen:-)

   Slett
 4. Ærgerligt vi må undvære dine fine billeder, men hvor er data-verdenen dog udspekuleret. Jeg prøver at holde mig fri af diverse opdateringer, for jeg bryder mig ikke om nyt, men vil bare bruge det jeg kender, og sådan er vi vist mange der har det.
  Jeg kender godt "damer 60+" og er desværre snart en af dem, men jeg vil ikke blive sådan en der fægter sig vej ind i bussen med min paraply. Det er simpelthen dårlig opdragelse! Godt du har alternativer som Marit! Der er vist ingen problemer med nærkamp der...

  Rigtig god ferie på hytta!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper å få lagt inn bilder så fort det lar seg gjøre. Jeg også liker at det er som det er, men nå ble det en oppgradering jeg skulle gjerne vært foruten. Vel, vel, sånn blir det av og til.
   Enig der. Vi kommer jo alle over 60 en gang, men de fleste er jo greie og oppfører seg fint. Og noen ødelegger for andre, dessverre.
   He, nei Marit er en strålende hagedame!

   Takk for det:-)

   Slett