søndag 21. januar 2018


             Tur til Malvik i dag. -10, fint vær. Og på Midtsandtangen møtte vi på denne oterfamilien.                   Det var antakelig en hunn med to unger som lekte seg i bølgene, og fanget fisk. 


                                                          Etter en stund dro de sin vei. De daglige turene går ned til fjæra med mat til endene. Her noen stokkender og en brunnakke hunn. I hagen har vi hatt en liten flott rødvingetrost, men nå har jeg ikke sett dem på en stund. Denne gråtrosten derimot, er her hver dag og spiser et eple om dagen.                                              Rødstrupen kommer for å få litt brødsmuler. Og her er min byggåker. Dette skulle liksom være kattegress, noe som kattene skulle spise på vinterstid, eller til innekatter. Nå har jeg vist katten at en kan spise husfred(smakte ikke så mye), og jammen har jeg ikke vist at dette byggresset kan spises også(ikke så godt egentlig). Men nei, dette går han ikke med på.
Da får han heller klatre opp i vinduskarmen og tygge litt av grønnrennene som står der. Det er vist det han vil,) Katter er katter.

Chilifrøene jeg sådde for litt siden spirer :) Selv om det blir travle dager til ut i april, så rekker jeg litt hageting innimellom også.

Ha en fin ny uke:-)


10 kommentarer:

 1. Hei Kathrine!

  Så fine naturbilder. Søt rødstrupe!

  Ja, katter er katter og de gjør som de vil :)

  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marit!

   Tusen takk:) Ja, rødstrupen er veldig søt.
   Det gjør de ja,)

   Fin ny uke igjen:-)

   Slett
 2. Hei Kathrine

  Så spændende at du fik fik fotograferet odder! Og en hel lille familie! Jeg har kun set odder rigtig en gang, men har ind imellem set spor i sne efter den i Sverige.
  Sjovt at se den med fisk! Og billedet med de 3 på rad er bare flot!

  Ha en dejlig ny uge du med!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten

   Ja, ikke sant. Jeg har sett oter før, men ikke fått fotografert dem før nå. Skulle egentlig fotografere fjæreplytten, men så dukket disse oterne opp i stedet.
   Takk!

   Fin ny uke igjen:-)

   Slett
 3. Hei Kathrine. Så fine naturbilder. Håper at jeg også snart kan komme meg ut på noen turer. Begynner å bli lei av å være inne.Katter er katter ja. God dag til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne-Lise.
   Tusen takk:) Ja, det må vi håpe. Slitsomt med denne ryggen din. Skjønner du blir lei av å være inne, for jeg vet akkurat hvordan det er.
   Ja, det er de,)
   Fin dag til deg også.-)

   Slett
 4. Great series of wildlife images. I especially love the header with the Hedgehog coming to drink.

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you:) Yes, the Hedgehog is welcome to drink in my gardens pond.

   :-)

   Slett
 5. Katter er katter ja :-)) Morsomt at du traff på en hel oterfamilie! Vet det er oter rundt Bergen men jeg har aldri sett noen. Enda :-)) Fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp,)
   Ja, ikke sant. Det er endel otere nede ved fjorden her der bekker og elver renner ut.
   Du finner sikkert noen du også:)
   Fin uke igjen!

   Slett