fredag 22. september 2017

Venter og venter...


Og hva venter jeg på? Ikke finværet, selv om det er litt mere overskyet i dag, så kommer solen tilbake i morgen og noen dager utover neste uke. Hvis varslet slår til da.
Men storhjortetrøsten kanskje? Den er sen til å komme i blomst, og ikke har den så fine blomster heller. Litt sånn matt gammelrosa i fargen, men sommerfuglene skal vist like den, selv om jeg ikke har sett noen sommerfugler på denne.                  Her en som er enda senere. Likner på storhjortetrøst, men har litt andeledes blomster.  De er enda mattere i fargen enn den over.Ventetiden på høstormedruen er snart over, for nå har blomstene begynt å komme. Denne planten er kjempehøy!  Og i år er den høyere enn noen gang.Venter, venter... Plommetreet vårt har frukter som modnes veldig sent. Av og til har frosten kommet før de har blitt modne også.
I år er det veldig lite plommer. Har ikke tynnet ut, og det tror jeg er første gangen jeg ikke har gjort.
Tenkte en gang å bytte det ut med et annet, men det er noe flott over gamle frukttrær, selv om dette ikke er mere enn 20 år, så har det fått et fint alderdomspreg over seg.

                                                       -------------------------------------

Men, jeg  venter altså på en plantepakke. Den ble sendt fra Nordland mandag og ankom Trondheim onsdag. Og der har pakken ligget på andre siden av byen, på Tiller. Skal tro når den vil krysse Nidelva og komme til denne siden av byen?
Ikke lange veien, men kanskje langt for en plantepakke? Nå er det ikke post på lørdager lenger, så jeg håper den vil dukke opp på min side av byen i dag.
Skal bare fortelle at sønnen bestilte en ny harddisk i går, og den lå på trappa i dag tidlig klokka 6.00.                                         Det er bl.annet tre knoller i pakken. Krysser fingrene,)

                                                                        Riktig god helg:-)


10 kommentarer:

 1. Det er godt å ha noeå vente på og noe å glede seg til! Posten har blitt helt ubrukelig, men hvis et betaler for ekspresspakke så leverer de! Det er penger alt står på dessverre...

  Vakkert bilde av katten og ringene i vannet!

  Riktig god helg, Kathrine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det. Og jeg skulle jo ikke ha noe mere i høst,))
   Jepp, "Vi lever for å levere" er ikke helt rette slagordet nei. Det er kanskje bedre med "Finding new ways", hvor nå de veiene går for tiden?
   Vel, pakken ligger nå på butikken her, så jeg skal få hentet den snart:)

   Takk:) Riktig god helg i deg også:-)

   Slett
 2. Hei Kathrine

  Posten hedder postnord her, og den er ikke meget bedre...

  Og du har ret, når man har planter på vej, så kan det kun gå for langsomt;)

  Jeg venter selv på lidt fra Polen...

  Ha en dejlig helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karsten

   Nei, posten har nok blitt dårligere både her og der. Godt en blir mere tålmodig med årene:)
   Men nå har jeg fått beskjed om at den ligger på butikken her:)

   Spennende med pakke fra Polen!

   Riktig fin helg igjen:-)

   Slett
 3. Hei Kathrine.
  Posten er ikke sånn som den engang var. Flott bilde av katten ved dammen. Her er det regn og det blåser. God helg til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hanne-Lise
   Nei, det skal være sikkert. Takk for det:)
   Synd med høstværet dere har sørpå. Her meldes det bare fint utover de nærmeste dagene.
   God helg igjen:-))

   Slett
 4. Hej Kathrine!

  Ja, det har blivit något av en mardröm att beställa levande växter med den numera icke - fungerande posten. Hoppas det blir bra i alla fall, ibland måste man väl ha lite tur också.

  Vilken härlig bild på kissen, man ser de små rörelserna i vattnet - såå fint!

  Trevlig helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Gunilla!

   Ja, det har jo det. Han jeg bestiller fra, sender plantene med mye sandjord, så det er egentlig ingen fare. Men en tenker jo på pakken som ligger der dag etter dag...

   Takk:)

   Fin helg:-)

   Slett
 5. Hei Kathrine!
  Høstormedrue trenger ikke jeg heller å vente på. De begynte å blomstre for noen få dager siden. Jeg liker så godt den rytmiske bevegelsen nå helt mot slutten av sommeren.
  Flott bilde av katten din.
  Det er ille synes jeg at posten somler sånn. Fikk en plantepakkke fra Marit i mai. Den ble liggende på posten over en uke. Det så ikke godt ut, men det gikk bra med nesten alle.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne!
   Så fint da. Den er jo så flott! Det gjør jeg også, og særlig at vi er på hytta og får med oss den skikkelige høsten der, for så å komme tilbake hit og se høsten her. To forskjellige høster. En kan fort bli bortskjemt av de fine høstene,)
   Takk:)
   Ja, posten somler. Og når pakkene blir liggende noen km unna, blir en litt oppgitt. Vi har vel mange historier om posten alle sammen som ikke er særlig imponerende.

   Ha en de fint:-)

   Slett