søndag 29. november 2015






 Det har ikke vært så veldig mye hageting å skrive om den siste tiden. Snøen som kom, er borte for lenge siden. Verbenaen utenfor døra blomstrer og blomstrer. Margerittene tok jeg og klipte ned, men de kunne sikkert stått der enda de også. Det er første gangen jeg henger opp adventsstjerner i vinduene og har blomstende sommerblomster ute. Erteblomstene blomstrer også.

Første adventslyset er tent. Og i dag dro vi til Kristiansten fesning  for å se de store lysene der.



 Femte året på rad tennes disse lysene på 3.25 meter. Ett etter ett gjennom hele adventstiden. Det var flott å stå der og se utover en glitrende Trondheim by. Bildene ble ikke så bra, hadde ikke med stativet.



                             Men dette bildet er hentet fra Adresseavisen, så her vises de bedre.



                                           Kristiansten fesning.



 Bare de to øverste bildene er fra i dag. Bildet nedenfor er tatt fra Tyholttårnet. Anbefales om du er i Trondheim. Kjempeutsikt derfra! Og du kan sitte og spise middag eller ta en kaffe mens restauranten roterer rundt.
Gjett om vi har vært der mange ganger.



Om ikke lenge flytter vår datter fra leiligheten hun har nå og inn til oss igjen, blir hjemme hele jula, for så å flytte til et av disse husene her på Tyholt. Og med utsikt over byen og Munkholmen, blir det kjempebra:) Nå blir garasjen lagerplass frem til januar.

Vi er ferdige med nesten alle julegavene til jul. Noe småtteri igjen, men ellers så skulle det meste være ordnet. For en som ikke liker å gå i butikker og handle, er det toppen å snart være ferdig! Og noe hjemmelaget blir det i år som i fjor.

                                               Ønsker dere en fortsatt fin førjulstid:-)





4 kommentarer:

 1. Ja nå kan julen rulle inn på arenaen :-)) Seelv om jeg tydelivis ligger langt bak deg i julegaten ;-D Fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp:) Grunnen til min plassering i julegaten, er at vi skal ha mange pakker sørover til slekta. Og i år er min mann julenisse, når han nå likevel skal på reisefot i forbindelse med jobben.
   Fin ukke til deg og!
   :-)

   Slett
 2. Hei, Jeg har ikke kommet så langt i juleforberedelsene som deg, men det er typisk meg å være litt sent ute :) Ha en fin adventstid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:) Det er jo tidlig enda da, men når vi skal ha pakker sørover til slekta, har det blitt en vane å ordne de tidlig. Litt godt faktisk.
   Fin adventstid til deg også:-)

   Slett