onsdag 1. oktober 2014

Veldig populær!Høstormedruen min er praktfull i år. Jeg har hatt den noen år, men da med noen få blomster, og ikke alle har fått tid på seg til å komme ut heller.                                                 Men i år, stor og flott med mange blomster.                                                                              Og et yrende liv.                                                        Tror jeg vil ha flere høstormedruer i hagen :)                    Det kravler og kryper av blomsterfluer og fluer, men har ikke sett noen humler her enda.       Men kransveronikaen blomstrer enda, og der er jo humlene.Så får fluene ha denne i fred så lenge.                                       Disse bildene fikk jeg tatt tidlig i dag, mens det ennå var vindstille.                                              Nå blåser det igjen, bare litt, det er snart 15 pluss og blå himmel.                                Og da er det ikke lett å fotografere insekt på blomster når de blåser hit og dit,)

                                                                          Måtte oktober fortsette som i dag:-)


6 kommentarer:

 1. Jeg vil helst ikke ha dette sidelengse regnet retsen av oktober! Gud forby!! Høstormedruen er veldig populær her også og den er lekker i høsthagen. Lukter godt også :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du slipper alt regnet utover. Vi har jo fortsatt en hage å nyte etter en knallsommer. Høstormedruen er flott ja!

   :-))

   Slett
 2. Nydelige bilder! Høstormedrue er så vakre :)

  SvarSlett
 3. Kjempe fine bilder du har tatt. Høstormedrue skal jeg sjekke ut nærmere.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:-)) Ja, det finnes noen forskjellige av høstormedruen, alle er like fine og veldig populære til insekter.

   :)

   Slett