fredag 12. september 2014


                               Straks helg, og her kommer litt høstbilder fra hytta, de er fra i fjor og året før der.                                            I et flott septembervær, er det bare å nyte.


Lavskrika har vi sett lite til i sommer, og jeg tror kanskje det er fordi vi hadde haukuglehekking på hyttehaugen i år.                           Men ellers så er dette en tillittsfull fugl som gjerne kommer for å få mat.

                                                                 Sauesankingen er i full gang.                                                            Hva? Fårekjøtt i Inderøysodd?                                                                         Hm.. Jo, det står da det?                                                                                  Spring!                                            Her må det hamstres til vinteren! Toppmeis i farta for å få mat.Storbukkene kommer ofte ned fra høyfjellet på denne tiden av året. Det er parringstid, og da blir mange jaget vekk av de større bukkene.  Denne kom litt for nært, for de pleier å være litt grinete på denne tiden.                                                                          Blåknappen blomstrer.


 
                                                       Vannliljebladene har fått nydelige farger.Vi har igjen endel ved laget i fjor, som må inn i uthuset. Koselig med vedarbeid. Og så lukter det så godt.

Dette er ikke fra hytta, og det er ikke vi som har laget det, men en kar i nabolaget som liker veldig godt å holde på med ved året rundt. Så bygget han og ungene dette fine huset:)

 Plassen rundt kompostbingene er helt ryddet, og står klar til nye binger. Staudene jeg fikk i posten, er plantet, bortsett fra klaseskumblomsten som jeg bommet litt på da jeg bestilte. Var ikke klar over at den kommer til å spre seg mye med utløpere, så vi får se hvor jeg skal plassere den.


                                          Men det blir neste uke. Ønsker alle en riktig fin septemberhelg:)
6 kommentarer:

 1. Så flotte bilder og artig tekst! Inderøysodd er forresten kjempegodt! Vi pleier å kjøpe et sånt spann og tilsetter lappskausblanding og har deilig middag i flere dager.
  Ja, er det ikke koselig med vedarbeide! Det er så trivelig jobb i små doser.

  Utrolig nydelig det siste bildet ditt!

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, sodd er helt grei mat. Og veldig lettvint.
   Vedarbeid er koselig ja, og nå er jeg ferdig for i år med å få inn fjorårets ved.

   :-)

   Slett
 2. Fantastisk mange flotte naturbilder du byr på! Du er så utrolig flink å ta bilder! Herlig! God helg :-))

  SvarSlett
 3. Hei! Utrolig vakre bilder. De er stemningsfulle og artige. Her det sommervær og helt stille. Deilig. God helg til deg! Anne

  SvarSlett