onsdag 27. august 2014
Da har jeg fått rensket opp i bed nummer fire, for nå er plantepakke på vei og da må jeg ha litt plass til de nye staudene.Så etter bedet var ferdig rensket, ble det en liten runde i hagen med macroen. Lys og fin korsedderkopp ved komposten.Moskuskattosten blomstrer og blomstrer.Lekker blomst.En hvit variant.Og denne Jomfruen i det grønne,  Nigella papillosa ´African bride´, skulle egentlig være hvit, men den ble blå. Så da er det vel en damascena
 Feilmerling skjer jo på frøposer også. Den har jo mange navn denne ettårige blomsten. Bl.annet Djevelen i busken og Spansk svartfrø.
Frøkapslene er dekorative og fine å tørke.Knøttsmå blomster på brudeslør.En av de nye hjelmene som plutselig bestemte seg for å komme med tre blomster.En tørst jordflue på sverdirisblad.Flotte epler på treet i år også. Dette er sorten Katja. Og så humlene da. Kanskje lei av humlebilder nå, men de er så fine å fotografere!
Denne lå i et bladfeste, og har nok gjort sitt i år.Her var det mere full fart.Og denne tok en liten følehornvask.

Akkurat nå regner det, men det meldes fint vær utover i uka. Det passer bra, når nye stauder skal i jorden!

                                                                                :-)


4 kommentarer:

 1. Koselige macrobilder :-)) Jeg tror nok at humlene har passert middagshøyden, for å si det slik. Men blomsterrfluene tar jo heldigvis over senen :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Ja, de har nok gjort sitt dette året, og jeg har aldri sett så mange humler i hagen. Håper det lover bra.

   :-)

   Slett
 2. Hei! Følelsen av å ha plass til nye planter er fantastisk. Macrobilder gir et nytt syn på livet i hagen. Vakre spennende bilder. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk:) Ja, nå har jeg nok plass til nye planter, men så ble de andre bedene så rotete, så det blir absolutt jobb senere i høst også, eller neste år,)

   :-)

   Slett