mandag 17. mars 2014

Innekatt igjen


Det snør i dag også. På vinduene ligger våt snø.Katten har blitt innekatt igjen, etter dager med mildt vårvær. Men årets første spire er en fin påminnelse om det som kommer. Dette er enten sibiriris eller hvit lupin, frø fra hagen her.
Lupin trives ikke i hagen min, den blir borte etter noen år. Kanskje like greit, når dette er en av mange planter som skal bort fra hager og veikanter.

I kjelleren står noen potter med duftliljer og hagestikle. Hagestiklene har kommet fint i gang.
Duftliljene lar vente på seg, men de kommer nok.

:)

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Har vert inne og sett på de utrolig flotte maleriene dine. De er noe av det vakreste jeg har sett på laang tid.( Her kan jeg hente inspirasjon til egne bilder..maler litt akryl/collage..bare hobby)
  Herlig katt du har..har to selv.
  Hage og katt passer fint sammen, ikke sant!
  Ha det godt.
  Mvh Eli på trivelitravel.

  SvarSlett
 2. Det er vel bare slik at vi må forvente noen tilbakeslag før våren innfinner seg for godt... og da er det nok godt å være innekatt igjen :)
  Koselig at det spirer!

  SvarSlett
 3. Nei dette er ikke vær for Mons. Kattene vil helst nyte innekos og varme her også :-)) En herlig liten spire! Som et lite lysegrønt utropstegn! God uke!

  SvarSlett
 4. Tenk at våt snø kan være så flott, en fin kontrast til den irrgrønne fine spiren! Flere som liker seg inne i slikt vær :)

  SvarSlett